091230





Faaan vad rik man är, och du är fattig.
hur känns det igentligen att vara lurad?

OLLE TACK FÖR 3 UNDERBART "SPECIELLA" DAGAR.
KÄNN KÄRLEKEN.


20/12-09

Söndag, och vad dessa söndagar ska vara tråkiga, har jobbat från 12-18, cach lixom, kan ju vara bra att ha till man ska åka till tallin.
just nu sitter jag och glor när johanna och loskan bakar, kolakakorna blev misslyckade, och det vart översvämmning på dom andra kakorna, men men , så kan de gå, nu ska dom baka kladdkaka som det låter.
ska väl snart bege mig hem och kolla på sunes jul och slöa. finns inte så mycket annat att göra.

jag tycker det kan vara fredag så jag och olivia får åka till tallin. ser framemot det jäkligt myckat kan jag be att tala om!


HAVE A NICE SUNDAY!!

                          

18/12-09

jobbar, men de är så lite folk nu i julpaniken, så jag sitter och dricker kaffe och tänkte skriva lite, nu medans man har tid.
Jag och olivia var och bokade en resa i onsdags, så den 25 december drar vi till tallin, får väl se om vi kommer hem igen eller om vi slarvar bort oss i tallin. m en de kommer bli otroligt kul, och man ska ju verkligen pka med någon, som inte är stressig och måste planera allt får då behöver man inte åka, man åker ju bort för att ta de lugnt och överaskas;) hehe, har ju varit där en gång så man kanske hittar lite, annars blir de karta och kompass, nej men som sagt det kommer bli skönt att dra härifrån några dagar. OLLE HERE WE GOOOO!
så om en vecka är man på väg ner mot huvudstaden och därifrån går båten. även att det är en nybyggd båt, byggdes iår, så förhoppningsvis så stöter vi inte på några isberg.
på tisdag drar jag och johanna upp till kramfors, ska fira julen där, så åker jag och johanna hem på julaftons kvällen. så man får sova lite innan man ska åka iväg.

och inte en ända julklapp har jag köpt, julen är överskattad, men på tisdag ska jag handla julklappar, till dom närmaste, ärligt talat är jag emot julen, fattar inte meningen, men men det är ju trevligt att se kalle anka iallafall.

ni hör ju vad negative jag är hela tiden, eller det kanske är min bitchiga sida som talar, jag har fått hört i några veckor nu att jag är en bitch, men men det kanske stämmer, går man i terapi för de eller ??

nej men nu ska jag fortsättan jobba,  ikväll blir det att umgås med olle, och några till ;)

have a nice day !


RSS 2.0