god night my friends.





TACK FÖR BILDEN LILLASYSTER!!
Nu ska jag he igång en film, inte ett dugg trött,
men det snurrar runt så mycket i huvudet på mig, att man aldrig ska få en lugnt stund utan att det ska vara massa tjaffs och strul, och missförstånd.
jag, nette, fabbe, emma och ?!?! glömt namnet?!!? vi var allafall ute och badade på slädarviken , ute på alnön förut, sommarens första bad i havet om pool inte gills?!
iskallt kan jag ju be och tala om. men men nu är det gjort iallafall, nu behöver man inte bada mer! :D
HEJPAH!


SEE YAH ALL IN HEAVEN



.

Du långa natt
med dina tröga timmar, fort illa, skilj mig en timme från mig själv.
Låt mig osva
för när jag sover
drömmer jag att du är här
du är här
du är min
och all min rädsla försvinner då.
jag svävar i luften
näktergalarna sjunger stilla vaggvisor

så låt mig sluta mina ögon... och sova
och kanske rent av drömma
så att jag kan se ansiktet
som jag längtar efter
att ta på
och kyssa
men bara drömmar kan ge mig det

SÅ LÅT

månen
skina mjukt på pojken
som jag längtar
efter att få se
och kanske när han drömmer
så drömmer han om mig

jag svävar under molnen
och viskar till afton stjärnan
de säger mig att kärleken är bara en dröm bort
En dröm bort

SÅ LåT
månen
skina mjukt på pojken
som jag längtar efter att få se
och kanske när han drömmer
så drömmer han om mig.
dröm om mig....
Have a nice evening!!


dig kommer jag inte lyssna på igen iallafall, ljugpotta!!
in igenom ena örat och ut igenom andra!!

.

snart har vi barnvakta klart, :D
NEttes mamma ska fixa gulingar och turkiskpeppar tills på fredag, köng;)
Snart hem till mig och blanda grogg btw, och sen dallan, KANSKE????




Michael Hellberg
Something special about you. <3

Tisdag

Måndag; Igår efter vi hade slöa lite jag och nette, så åkte vi hem till hennes föräldrar och käkade mat, sen åkte jag bort till tommy en sväng, och när jag kom hem så va nette där och väntade på mig, vi kollade lite tv, och jag fick ettt väldigt oväntat samtal, vart lite i chock, men men tänkte inte mer på det, jag och nette åkte in till willys handlade dricka och chips, sen bar det hemåt till mig igen, madde stod utanför min port och väntade, så vi gick in till mig och kollade på mean girls, sen kom helena, och sen kom patte. då slog vi igång 14 Suger. jag coh nette och helena drack lite grogg, dom andra höll sig till colan.
och undertiden vi hade det tevligt, så var de massa tjaffs, jag fattar inte allt har vare så bra, och så börjar det om från ruta ett, bråk och tjaffs, och får man inte föröka vara en människa.
och jag är den jag är. har alltid vare den samma mikaela, det går inte att ändra, okej jag h¨ller med om att jag kanske har drucke lite väl mycket på senaste tiden, men vafan, nu kan man ju gö de å!!
lägga energi??!?!??!??!!!
som om du har gjort de då???!!!?? ne men de går bra att klaga på mig om att jag skaffat ny!!! som jag inte har gjort, då är det något fel, svartsjuka tror jag det heter!!!
patte drog efter ett tag iallafall, madde drog när filmen var slut och helena drog hem vidhalv ett typ, då la jag och nette oss och kollade på sex and the city, och jag somnade xD


TODAY;  man fick ju inte sova mycket inatt, tommy ringde konstant från klockan 3 - 8 på morgonen, han ringde min mobil miljoner ggr, så nette slog av den.
sen började han ringa hem, så jag vaknade då och drog ut telefonjacken! så vi fick sova någon timme iallafall,
vid elva vaknade vi, gick upp och käkade frukost med cola ;)
Drog till birsta , köpte ett parasoll till pappa , sen drog vi på stadium och sen arken, sen vart det en sväng på birsta city.
och sen åkte vi hem till annika, så nu har vi vare barnvakt sen klockan 2 åt fyra små busar + en hund, vi har nyss lagat mat och ätit, och diska, och vare ut med hunden och nu ska vi he på en film eller något i den stilen.
vid nio tio kommer annika hem, så då ska vi åka,
förhoppningsvis ska nette sova hos mig ;)


CIAO BELLA!!
ROGG

Onsdag 10/6 - Måndag 15/6

Onsdag ;  Jag, nette och robert drack någon öl, det vart irich och daltoon´s . trevligt trevligt!

Torsdag ; Jobbade 10 - 19 på babyproffsen, gick på bolaget med olle, drog till mounir och tommy och drack. erik hämtade mig på natten, tack!

Fredag ;   Jobbade 8  - 15 hos mamma, drog hem och gjorde mig iordning, fick skjuts av pappa till nette, vi drack lite, sen skjutsade nettes mamma oss ut till alnö till jakob, drack öl och vin, och snapps, och ännu mer öl, och cider, och 80% jävla sprit, badade pool, spelade golf, massa ölspel, och massa tok, så vid halv ett fick mamma hämta mig, och så hämtade vi tommy i stan, sen åkte vi hem till mig, sen ringde maja så då drog vi på efterfest hos robert, var väl hemma vid 4 - halv fem på morgonen. ;)

Lördag ;  Sov till tolv typ, men låg och sega i sängen till fyra, stadigt, haah! åkte till mounir vid 8, vi såg 2 filmer, pratade och så, sen vid halvtvå drog jag ner på krogen och träffa nette och jakob, sen åkte vi till alönö, sen hemåt, var hemma vid halv fyra.

Söndag ; åkte och var med tommy vid sjutiden, drog därifrån vid tio, hämtade nette, vi åkte till peppe, sen kom rickard, sen drog vi på dalton´s och efter det vart det o´learys, massa tjaffs, som vanligt när man e på o´learys, men annars var de väl kul, vid två drog jag och nette, tommy och marcus, åkte till tommy i haga, var där i typ 30 minuter, sen begav jag och nette oss hem till hette och "sov" somnade kanske fem , halvsex på morgon.

Måndag ; klev upp vid nio i morse, dåligt sega vi var, nette skulle till vårdis, efter vårdis åkte vi hem till mig och bäddade rent i sängen, sen åkte vi och hjälpte mamma med några ärenden, var in på careta och kollade på bilar, ny bil , ja tack!! efter de drog vi hem till mig, så nu har vi sett 3 avsnitt sex and the city och käka lunch, ska hem till nettes mamma sen och käka middag, sen vet jag ej vad som händer,


FULLT ÖS MEDVETSLÖS. är helt slut efter denna helg,
slut = ingen kontroll, behöver inte bry sig, behöver inte anpassa sig efter någon annan, och så kan man göra vad man vill med vem man vill, och så FÅR man dricka när fan man vill!!!

                06


 


.


Tisdag

Sådär jah!
nytt mobilnummer, och ny mobil!
Det blev en Samsung L700, inte så jävla dyr var den heller!
Helgen var toppen btw, förutom att jag tappade mobilen, men det är ju inte ovanligt när det gäller Mikaela Frohm!!



Have a nice Evening Everybody!


helg

bara så alla vet, så har ja tapat min mibil, ca, 11.00 -12.00 så e de någon som skrivit, så skit i det, jag hör av mig om nytt nummer när de väl kommer, måste köpa nytt mob nummer och mobil imorgon, see yaaaah all in heaven. kiss kiss bang bang

fredag

jobbade 8-15 i dag
jag och nette drack öl och kolla k, haha förut hahah :D
Nu sitter jag och nette hos robert och dricker öl.
robert och jesus och robba klev innanför dörren nu, :D
så nu blir det dricka.
FULLAST VINNER!!!
mahaha, ;D


MEeee lovvveeeeeeeeeeee NETTE<3


see yah all in heaven

Torsdag

Igår så, åkte jag nette och madde raggar opel, madde körde, nette bandade, och jag sjön :D
vi åkte till robert i granlo och spelade poker och drack koskenkorva och öl! och nette fick för sig att städa hemma hos robert, men men är  man snäll så är man, :D
sen tog vi raggar opeln och åkte in till stan ,  och mötte robert och patte och öberg.
stod på fraktarna ett tag, sen begav vi oss hemåt, haha förden hem var ju roligast.
skjutsade hem nette till ljusdadalen sen bytti vi bil hos maddes mamma och pappa, och sen begav vi oss till timrå, hem och sov, fy fan vad skönt de var att sova.

imorse blev man väckt av att mammah ringde och sa att jag skulle åka ut till henne, så det gjorde jag , så nu sitter man här i vanlig ordning och tråkar.

och vilket jävla helvete hela tiden, inget är om dig kan du förstå det, det finns andra folk i denna vida värld såm man kan skriva om, och jagg har fan inget emot dig , har fan aldrig träffa dig eller något, har bara hört saker om dig, så ge upp!!

Ikväll blir det städa på högnivå!
ne nu ska jag ut med sally sen se tv.
SEE YAH ALL IN HEAVEN

 
 
 

     VALPISARNA HAR BLIVIT STORA NU!

onsdag

Igår så åkte jag och syster och mamma på birsta, sen möte vi nette, sen släppte mamma av mig och nette hemma hos mig, sen åkte vi till tuvatova och prata och så :D
sen  vart det hem till robert och samma prucedur som som i måndags, "film" fast nu drack vi folköl åxå, coooolt va?
är man från timrå så får man göra som man vill!!!
hahah fitta, hahaha!
var väl hemma vid två, somnade vid 3, och imorse klev vi upp vid tio, och åkte ut till mamma, men nu kom syster hem, typ två timmar förtidigt, hahah så de blev ingen 4A!!! hahaha,
snart kommer långeman, mr. alvåg, hej hej! och sne ska väl jag och nette bege oss till timrå city!! sen ska jag bort till cissi en sväng, vi ska gå en promenix :D


SEEEE YAH ALL IN HEAVEN!!

Tisdag

Imorse skulle nette upp klockan kvart i sex, och då var jag helt död, men nette fick upp mig skjutsade nette dit hon skulle, men dom var försenad så vi satt i bilen typ en halvtimme och sega, men sen kom dom, och då åkte jag hem och sov till nio sen drog jag ut till mamma, jag har fixa lite grejer, och typ myst med valparna, och vare ut med sally och typ sutte vid datorn, nu väntar jag på att nette , hennes mamma och madde ska komma, och sen kommmer väl syster hem, då ska jag kidnappa henne och dra till timrå, ne men fy fan vad jag gruvade mig för att ringa förut, känndes som man skulle spy , fick nästan inte fram några ord, så jag avslutade samtalet ganska snabbt och gick ut med sally och tänkte på anant.





LYSSNA PÅ TEXTEN!!!
JA JUST DU!!!

måndag

när nette var och dansade foxstrot igår så drog jag till cissi en sväng, ;)
när nette var klar åkte vi hem till hennes mamma, sen drog vi på birsta och shoppa lite.
efter birsta drog vi hem till nettes mamma igen för nette glömde lite saker. sen drog vi hem till mig och lämnade lite saker, och jag bytte skor, sen drog vi bort till rober , och där var patte, och 2 till grabbar, sen drog jag nette, rober och patte till kärn och grilla korv, sarah kom, och efter ett tag kom johan, då fick han tillbaka pengar som jag hade låna och jag fick tillbaka mina skor, som han hade haft i bilen i matfors, men nu är skorna påplats, efter vi hade grilla och kag drog en vurp i vattnet och alla luktade brandrök, så begav vi oss, jag nette , robert och patte drog hem till robert och kollade på massa konstiga "filmer" hum, i typ 2 timmar, haha sen begav jag och nette oss hem till mig och sov.




Måndag

Mamma ringde och väckte mig, drog på mig kläder och åkte och tanka, sen såg jag nette , så drog med mig henne ut till mamma, så nu sitter vi här och pratar och har myst med valparna, dom är 3 veckor nu, 2 ska flytta till pajala xO av alla ställen i detta avlånga land ^
vid halv tre ska vi åka härifrån, åka hem till mig, typ äta något kanske, sen ska nette dansa foxstrott med arne :D
och sen ska vi på birsta och shoppa, får pengar idag, och snart kommer skattepengarna, hell yeah!
sen hem till nette hämta grejer, hon ska sova hos mig ikväll, hell yeah!
nu ska jag gå och ta en rök, och ut med sally och nette:D


See yah all in heaven!

Helgen

Fredag;  Först så var jag och bubbah hos cissi och spela kubb och umgicks, cissi hade avskedsfest eller vad man nu ska kalla det, vid tio hämtade mamma och anders oss ( mig, bubbah och olivia) mötte Nette och madde utanför LYSET, sen gick vi in tog stämpel, sen vart det förfest hos peppe, fick mig ett telefonsamtal som jag inte ville ha, det förstörde en halvtimme av min kväll. men tack rickard för att du tog över, vid halv ett återgick vi till Lyset, sen hamnade vi på irish, och sen skulle vi tillbaka till lyset, men det vart max och sen vart det hemgång.
men det var en trevlig kväll, tack alla!

Lördag; vaknade, pratade med bubbah, sen så skjutsade bobby in bubbah till tågstation, sen hem och åt, sen hämtade nette och gänget mig, åkte hem till nettes mamma och dracck gulingar och öl och kaffedrink, sen skjutsade johan och patte oss till Seven Sins och där satt vi hela kvällen/natten och öla.
träffade massa som man gått i skolan med, att man träffas på ett sådant ställe är ganska rooligt.
vid 2 halv 3 hämtade johan oss , skjutsade hem oss. och sen vad som hände sen är en bra fråga ;)

Söndag; Drog till Cissi när jag vaknade, glode på Tv, jävlades med Olivia, sen kom nordlander förbi, och sen drog jag cissi och bobby hem till cissis mamma och myste;D
sen åkte vi till sörberge och hyrde film, Patrik 1,5 såg vi och drack cola.D
sen åkte jag hem, pratade med bubbah en sväng i telefon, och sen somnade jag ganska fort.

RSS 2.0