Måndag 24/8

Försöker att kontrollera min smärta,
Försöker att vara glad men de känns i mitt hjärta
Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut?
Det var som en saga , för bra för att vara san!








Verkar som en trevlig klass man hamnat i iallafall, det är väl huvudaken. alla verkar trevliga, dregel dregel, eller vad säger du malin, jag tror inte du håller med mig, en anledning till att komma i tid, eller pratade inte läraren om att komma i tid, vilken dröm var jag i då? satt och drömde mest hela dagen, tekenspråk? jag fattar inget , hum!
två timmar var vi i skolan idag iallafall, nej ska bränna en skiva nu så man har något att lyssna på i bilen imorgon på väg till härnösand, alla mina skivor är repiga, och en del har jag någon annan starns , får sluta lämna grejeröverallt, så kanske man slipper bränna nya skivor jämt.
Ingenting blir som planerat iallafall, en del kan inte hålla de dom lovar och det är jag jävligt less på kan jag be att tala om.

Bränna skiva, ta en rök, sen sova!
Ciao ciao






S/M 24/8

Det viktiga ser man inte med ögonen, utan med hjärtat  v


Tänkte slå på en film nu , The Hottie & The Nottie , säkert skitdålig, men har inte sett den ännu.

Annars har det inte hänt så mkt idag, var ut till mamma , eller vi, fikade, slagsmål med syster, som vanligt,
sen vart man bjuden på middag hos malin & Jimmie, ja eller det var malins mamma som bjöd, hon va nämligen där.
Efter det åkte vi in till stan, malin skulle tona rutorna på bilen, men vi tog en sväng bort till shell i nacksta och hälsade på sandra och tog en rök.
sen begav vi oss till 4cars igen och satt igång med toningen, men jag vart bara där 30 min eller något , var tvungen att åka hem av en anledning, men men så kan de var när man e bunden till något!
fick mess av malin nu där de stod att hon var klar med toningen iallafall, får väl se hur de blev imorgon.
Nytt nummer även, fast har kvar de gammla men inga pengar på de.

Imorgon blir the back tooooo the school , får se hur de går , men de kommer nog gå bra, har laddat med pennor och kolegieblock, eller hur stavas de, en svenska stavnings kurs skulle jag behöva gå.
fast när de gäller mig så vet jag nog att efter en månad har jag lesnat och så kommer jag dra fötterna efter mig däruppe.
men men posetiva tankar MIKAELA FROHM!!


Lärdag 22/8

Igår Fredag ;  Jobbade hos mamma 9-13.30
sen åkte jag och skrev ut mig från arbetsförmedlingen
Eftersom jag börjar plugga i härnösand på måndag så är de ju helt onödigt att vara inskriven hos arbetsförmedlingen.
tillbaka till skolbänken , haha det trodde jag aldrig om mig själv kan jag lova! men men med en spark i röven så kan ju jag å!
tacos hemma hos malin och jimmie vart de på kvällen, mysigt värre! förutom vissa saker.
Därav åkte jag och malin till mounir , vadet; mounir sa; om du dricker 1 karta öl på 4 timmar så bjuder jag på den, annars får du betala 150:-   , värt tyckte jag, men men han fick 150:- spänn. men mikkah vart full!
sen har jag lite flachbacks! hum, haha!  men men de var kul , tror jag? malin , hade jag kul?



Idag;   jobbat 11-15
sen drog jag och mamma på rusta, och sen ica maxi, sen släppte mamma av mig på media markt så snålåkte jag med johan hem, för mamma hade bråttom, hon orkade inte vänta medans de jag skulle handla kanske skulle ta 3 sekunder, som de nu gjorde, aja, men jag kom hem och här sitter man.
Nej börja öla nu, så man blir vettig!!

Torsdag 20/8

Var hundvakt åt sarah´s hund en timme förut hon skulle till läkaren, bet i allt han kom åt, aja men men så är det när man har en valp. vid ett tiden gick sarah hem iallafall, då åkte jagoch käkad e lunch hos mammah, sen drog jag hem, och nu håller jag på att städar och tvättar. Lovely or NOT! malin har somnat i min säng även, även att man spelar på högsta volym och basen dunkar, men men hon verkar kunna sova ändå, så jag tänker fan inte sänka.
Ikväll blir det att umgås med malin.


Neeeeej nu ska jag gå och hänga tvätt, låter som om att maskinen är klar,

Have a nice day!



Dumbom det finns ingen annan!







tisdag 18/8

Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.
Tänk på de du!


och att folk orkar prata massa skit, sköt ert - så sköter jag mitt, tack! falska vänner behövs inte!
man inser ju vilka som är ens riktiga vänner med tiden.

jag är lycklig och det är väl det ända viktiga enligt mig, fan kan inte bara folk växa upp och bete sig.
jag är inte perfekt och de vet jag, men orka allt skit snack!!
Nej tack det har jag fått nog av!



bild från i onsdags
Fullast van och den som van var blondinen! mohaha


måndag 17/8

hallelåjah!

jobbade på sättna hela helgen, drygt men kul. träffade massa nytt folk och folk man inte träffat på evigheter.
vart en snabbis på selånger på fredag kväll, med malin , sarah och johan, vi åkte 2 karuseller och sen drog vi på seven sinse och sen sen hemåt.
sen ha jag bara tillbringa min tid uppe på sättna i helgen!

skjutsade faster till bussstation imorse, sen bytte bil, och nu är jag på mammas jobb och hjälper till idag, mamma har haft semesterstängt i 4 veckor så det finns lite att göra. och bättre att vara här än att gå hemma och dra fötterna efter sig.

jaja, sen blir det att färga håret, blir nog bra det med. 
klippte ju av mig håret förra veckan, hon klippte fan bort 20 cm ;( då vart jag lite pjutt, men men de var lika bra för de var så jävulskt slitet.

Nej orka blogga, boriiiiiiiing, ska gå in i köket och bråka med mammah lite tro ja:P

ciao ciao




tisdag 11/8

klev upp vid 9, gjorde mig iordning, åkte på arbetsförmedlingen, möte på torsdag. sen åkte jag till frisören och boka tid för klippning, så torsdag blir det klippning också. efter det begav jag mig till gångviken , hämtade malin, så drog vi på birsta, bolaget, jula , jobbet, och rusta, sen till johans jobb och bytte bil, sen till majja och käka lunch, sen timrå hämtade hundarna och sarah sen drog vi till birsta igen, gick på arken och djurkompaniet, köpte ett halsband till turbo, de hon har är för stort. sen johans jobb igen och bytte tillbaka till min bil. sen till malin segade ett tag, sen skjutsade jag hem sarah , åkte hem och käkade, sen hämtade johan mig så åkte vi ut till mamma, skulle lämna hundarna, vi fikade, snacka skit, och bara var.
sen åkte vi mot timrå, johan släppte av mig så tog jag min bil och åkte bort till malin så nu sitter vi och ser Mamma Mia för 1000 gången. a det finns ingen bättre musikal film, haha!
nej nu ska vi göra något bus!


Torbo & me!
<3

RallySally
gamhund!

NEJ nu ska vi åka och hämta malin mamma.
ciao bella!

.

Jag lever. mer kan jag inte säga. 



Per Aspera Ad Astra .


1/8.....

RSS 2.0