.


21 / 6 - 10

Nu ska argbiggan mikaela klaga lite, en del människor går mig på nerverna, men alla har väl någon i sin omgivning som man bara vill GAH, MAH , ja typ skälla ut efter noterna, men som jag är så vänta man till koppen håller på att rinna över, och snart så gör den verkligen det, och sen vet man inte om denna person läser detta så man ska kanske inte skriva vad felet är och vad det handlar om, men de ska jag ringa och prata med min kära vän Olivia imorgon. för hon är nog den ända av mina vänner som vet vem denna person är, och fredrik orkar nog inte höra allt gnäll från mig heller, så håller han lite utanför på denna bit.

Även att lillasyster går i storasysters spår och det kanske inte är det bästa, SYSTER tänk efter lite.
Livet går bättre om man sköter sig du är bara 14, sug på den du! but i still love u.

Ne klockan är mycket va ska man göra?! Fredrik & jocke skruvar Saab, bara det låter som att det går dåligt, och det är typ så det är, dom rev turbon och och bla bla bla, satt ditt den, fick riva igen för don hade glömt nått, jaja men de blir ju billigare om man gör de själv, men det tar lång tid, dom är nog inte klar förrän om några timmar, typ på morgonkvisten. själv tog jag nyss en alvedon och ett glas cola, jävla PMS monster jag är.
 antingen sätter man igång en film, eller så går man och kollar hur det går för grabbarna. men det är mygg ute, och häruppe i västerbotten är myggen som mördarbin, stora som as och det är flera miljoner av dom på samma plats. aja men hoppas bilen lever imorgon för då ska jag och Fredrik in till skellefteå och gå på arbetsförmedlingen och så var det nå mer, så ska vi väl bara gå runt på stan!

Ringde Fredrik nu, dom hade fått ihop bilen, så nu är det väl bara att se om den stärtar när dom har hällt i olja och vatten, så nu håller vi tummarna.

Måste aven berätta att Fredrik är världens bästa pojkvänn.


.



HAHAHA ingen kommentar!!

 


16 / 6 - 10

Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop.


RSS 2.0