söndag 26/7

 



Söndag;  började jobba 11 idag, ganska mycket folk var det idag, mycket norskar! tur man förstår vad dom säger iallafall, slutade 16, då åkte jag hem och satt mig vid datorn, tog en öl med pappa och snacka skit, sen om mikaela och sa hej, hon var på väg hem, hon stanade i härnösand över helgen.
nej nu ska jag lägga mig och se en film, och lata mig, jobba imorgon 10-19!

Lördag;  ganska bakis, var på birsta med mr. legend , sen hem och käkade, sen fick jag skjuts av mr. legend till nette, magnus kom vid sju då drack vi kaffe, sen drog jag , nette och han till matfors. kan ju säga så här det var mer än 2 bilar.
och jag höll på att svimma när jag såg dig, tur man satt ner ;)
vi var där kanske en timme sen drog vi tillbaka till sundsvall, åkte runt i stan, mötte tommy och hans gäng, sen skulle dom upp till härnösand, då åkte jag och nette hem till henne. vid halvett tiden begav jag mig hem.

Fredag;  Jobbade 10-19 , direkt efter det åkte jag hem, bytte om , sminka mig lite, sen hämtade mr. legend sandra.s , och sen begav vi oss upp till härnösand, förfest hos mikaelas faster. sen drog vi ner på stan , på festivalen , eller vad man ska kalla att det var. men det var kul, men dansa på bord + vatten är ingen bra kombination, och sandra.s jag hoppas du inte bröt revbenen :/
a tack för en toppen kväll. förutom att jag var fullast i hela härnösand, så var det perfekt.
men de vart bråg i bilen på vägen hem, OVanligt! eller inte!
aja tack för blommorna eller vad man nu ska säga om den saken!!





CIAO BELLA!

måndag

Det är dom här dagarna det regnar man börjar tänka på allt möjligt, och nyss slog det mig att varför skulle du ljuga varför kunde du inte bara vara ärlig, då hade jag ju inte brytt mig, då hade vi ju varit vänner fortfarande. men inte ens ett förlåt, ett förlåt är väl det minsta man kan begära, bara det skulle ju göra saken bättre.
för ärligt talat så bryr jag mig inte om den där idioten, det var mest att du inte sa sanningen när jag frågade dig, och så fick jag veta det på annat håll, och det är väl synd att en del vänner inte kan vara ärlig, inte för jag perfekt, men men.
tycker bara det är synd iallafall!!
  
Men allt kan inte vara förevigt. sånt är livet!

Klev upp 6 imorse åkte occ var barnvakt åt ida och nellie, var barvakt till 13.00 sen kom andreas hem, dom kunde inte jobba pågrundav regnet, och det var tydligen inte lite regn ute i tynderö. han var dyngsur, och då överdriver jag inte.
så då åkte jag hem, käka lunch, sen har jag bara legat och latat mig i soffan, men blir bara hemma idag , ta det lugnt!
ska snart käka middag, sen blire film för hela slanten, fan man orkar inte gör något i detta väder.
Imorgn & onsdag ska jag också vara barnvakt! livet är härligt ibland! ^
ja men det är bra att man gör något på dagarna när man inte jobbar så man inte bara sover.
CIAO BELLAAAAA






far longer than forever

gatufestveckan var helt okej.
jävla röj!

Nya Friska tag, idag måndag så var jag ute hos mamma och var hundvakt i 2 timmar, sen åkte jag hem och fixa lite, sen åkte jag ut till njurunda där jag skulle hämta lillasyster, så jag pasade på att hälsa på mikaela , var där i typ 2 timmar, sen hämtade jag syster, sen skjutsade jag hem henne, och väl hos mamma blev man bjuden på middag, sen åkte jag till timrå och hälsade på sarah hon hade skaffa hund, Ludde var namnet på den 12 veckors lilla pojken! såg ut som ett får, men hur söt somhelst!! sen kom the legend, vi pratade lite och så. det är bara att gilla läget, mer kan jag inte säga, men bli inte arg på mig för jag e uppriktig och säger vad jag tycker, då behöver du inte fråga om min åsikt heller.
sen åkte jag hem och så ha jag sutte vid datorn. tänkte väl sova snart, tvätta imorgon, pratar med sandra nu hon e på g till huvudstaden nu och imorgon bitti flyger lyllona utomland cran canaria eller hur de stavas, ni får ha de toppen i utlandet:D
ne nu ska jag prata klar med sandra.
BYE BYE!

GAFYS!

RSS 2.0