091023

Äntligen fredag mina vänner, jobbar just nu, slutar vid 14- tiden, då ska jag in till LA sundsvall och träffa olle, dejt på bolaget, och ta ett varv runt staden, sen blir det hem, och då kommer Mikaela till mig, ska käka något och fixa iordning oss , sen ska vi dra bort till malin, och sen ska vi promenera upp till the big maskeradpartej, idag är det sandras dag :)
ska försöka knäppa några kort också, jag är så himla dålig att lägga ut bilder, så måste väl ta att göra det , och imorgon bär det av till vintern, snöö. i love it!!
see yah all!


091022

Nu har jag beslutat mig för att köra mitt egna race. kanske lika bra, ska fundera på det ett tag till, vill inte vara ett hinder , om man nu säger så. eftersom jag svävar iväg i mina egna tankar , typ lixom hela tiden, så kanske det är det bästa för er och mig. man behöver några sparkar där bak för att ta tag i saker, ja eller alla är väl inte så men jag är precis så, så funkar jag, tjat och tjat, är det ända som funkar på mig. så sant men synd, men det är ju många som funkar så. så man är ju inte ensam om det om man säger så.
ska snart leta upp min lärare och prata med henne, se hur de går då!
Ja även som jag skrev igår, så var jag och olle på stan igår, hennes syster följde med, det var väldigt trevligt, nackstabor är inte så tokiga ändå, helt okej faktiskt! vi kollade på utstyrsel åt olle, så nu vet hon vad hon ska klä ut sig till imorgon, det blir nog super bra ska du se olle, jag ska ut till mamma ikväll och hämta de jag åkte ut för att hämta igår, som jag glömde, jag är ju så himla duktig, och jag njuter ju verkligen av att åka buss eller inte, buss är överskattat, men har man ingen bil så vad ska man göra liksom, min bil står uppe i kovland, ställa på den och försäkra den innan jag kan hämta den, men det lär ju bli någon gång efter att jag kommit hem från mormor och morfar, gud vad jag längtar till imorgon, det kommer bli en toppen kväll hos sandra det känner jag på mig, sen på lördag går bussen 10.00 från timrå centrum, så är jag framme i skellefteå klockan 16.00 , och då kommer J och hämtar mig, så blir jag med J tills söndag och sen blir det mormor och morfar, men mesta tiden blire väl att va med J,. nej men de blir nog najs, hoppas det är mycket snö däruppe. ja elle rmer än här iallafall för här är det ju ingen snö iallafall och det tycker jag är skittråkigt, för jag vill ju dra fram mammas skoter ur garaget snart, men men i den här takten så kommer det väl inga snö förrän i december.
Och ingen köper volvon, snart kör jag den på skroten, ingen idé att ha den stå hemma och skrota, där är de lika bra att köra den på skroten känner jag.
Ikväll blir det bara städa , packa tvätta, och åka till mamma, så inga större planer, ska ringa ett samtal också, inget jag vill, men grejerna ligger och skrotar hemma, fett less att se dom ska jag be att tala om. måste ju veta om jag ska hiva iväg de eller om du ska ha dom. jaja de ordnar sig, nej nu ska jag ut och ta en rök, och sen ska jag gå och prata med min lärare.
HAVE A NIVE DAY!

091021

Tunga dagar.
Tankarna sprider sig runt i huvudet , runt, runt, RUNT!
vet varken UT eller IN!
vad händer?
vad ska man göra?
vilken väg ska man gå?
Normala tankar kanske, men de känns helt meningslöst, helt värdelöst!
PERIOD? en Period? hum ja allt ordnar sig som jag brukar säga, men nu är det alldelles för mycket som pågår runtomkring.  Men de löser väl sig med tiden.


Ska bli helt underbart att åka iväg i en vecka. helt otroligt, men bara för man åker iväg så lär man ju sitta och grubbla igenom allt iställe som vanligt, allt är sig likt.

Saknaden är stor....
Fattar inte varför, och vad? hur kommer det sig.

Aja nu ska jag inte beklaga mig nå mer, nu ska jag gå och ta en rök, och sen ska jag plugga. sen blir det bussen in till LA sundsvall och träffa olle, vi ska kolla på grejer tills fredag, och så ska vi käka något.
Och eftersom jag alltid blir glad när jag är med olle, så är det yperligt bra att jag ska träffa henne idag.
HELT SJUKT BRA!!


SÅ HAVE A NICE DAY SUCKERS!!


091020

Sitter på skolan och har inge fokus alls på att ta itu med reflektionen på "ikonen i fikan" gör det när jag kommer hem iställe, så kan man sitta i lugn och ro och konsentrera sig.
Så ska väl ta att åka hem snart som det ser ut!

Skulle ju åka till mormor och morfar nu på fredag som kommer, men Sandra har ju fyllt 21 , så det plir partej hos henne på fredag, så på lördag drar jag upp till västerbotten och bara ta de lugnt och slippa allt skit här hemma!

Skulle även in till stan igår och träffa min kära olle! men så vart det inte heller för det kom folk och kollade på bilen. så hoppas jag får iväg den nu.
OCH SUNNYN ÄR LAGAD.


091014

Idag har det inte hänt så mycket, är hemma från skolan idag, dont feel så speciellt bra. det är väl någon höst/vinter sjuka på gång skulle jag gissa på. och nej tack jag vill inte vara sjuk.
har iallfall läst nästan halva boken, som vi ska läsa på kursen LIVSÅSKÅDNING.
det känns sköt, och så har man läst en artikel, men måste ringa läraren och fråga vad som skulle göras utifrån artikeln, var inte så aktiv igår, helt slut i kropp och själ. haha vad poetisk jag är .

måste berätta lite och Lördagen, har itne haft så kul på länge, hade möta kl 14.00 i lördags, sen mötte jag olivia nere på navet , då tog vi bussen hem tilll mig, så donade vi på , sen käkade vi, sen vid 18- tiden skjutsade pappa oss till Mikaela"lilltå" , var där till 20- tiden , då kom erik och hämtade oss, och skjutsade oss till Dan-E i skönsmon, vi sjöng singstar och drack och ja det var almänt trevligt, vid 23- tiden tog vi bussen in till stan, vi begav oss mot irich , haha ja vad ska man säga , det var väl trevligt, jag och olivia drog en sväng på dallan också, men vi var inte där mer än en kvart. tillbaka till irisch, pratade ut lite skitsnack med en människa, och jag måste säga att det gick bra, och jag hoppas vi inte har något otalt , isånafall hoppas jag att det tas upp med mig så man slipper allt skitsnack.
när irisch stängde gick vi på BK, och jag som inte gillar BK, men det var säkert kul, där börjar nämligen hjärnkapasiteten avta. vi var där tills det stängde, vid halv fyra på morgonen kom vi upp till seven sinse .
och där började alla tokerier. haha omg,
Olivia ville trycka i mig 25 stycken sömntabletter. då kan ni ju föreställa er hur pigg och berusad jag var! HAA
vid halv sju på morgonen somnade jag , jo jag och olivia sov kvar på seven sinse. blev väckt av peppe och the president vid tio på morgonen, då var det massa kaffe och prat om vad som hände dan innan igentligen.
MEN JA SOM SAGT JAG HAR ALDRIG HAFT SÅ HÄR KUL PÅ LÄNGE!!
det tackar vi för!!

Nej nu ska man plocka ur diskmaskinen, städa på toan, och sen ska jag följa med mamma och kolla på ett hus, och sen blir det att ligga och kolla på tv med lillasyster hon är nämligen också lite krasslig och mår dåligt. så syskona Frohm får slå sina klocka huvuden ihop och välja en bra film och bara slöa.

På fredag kommer min kära älskade faster från e-tuna, ska bli nice, alltid trevligt att ha henne här, .
och fredagen efter det då drar jag till mormor och morfar, by by Timrå, hello västerbotten.

OCH BTW jag blir så less på allt som har hänt/händer, varför kan folk inte bara sköta sitt så blir allt lättare. nej om man skulle kunna prata som folk och inte hetsa, så skulle de ena inte leda till det andra.
sitta ner som vuxna människor och prata hur svårt ska det kunna vara?!
jag fattar inte , tänk folk som man känt så länge och folk som man inte ens känner som man aldrig har beblandat sig med , ja varför kan man bara inte försöka prata och försöka lösa allt, så det inte blir som det blir, jag mår inte bra över allt som har hänt, och jag tror inte resten av alla inblandade mår bra av detta heller.
hade man bara kunna löst allt som "vuxna" så hade allt varit bra tror jag, men gjort e gjort!


nej nu ska jag göra ett ryck innan mamma kommer och hämtar mig.

HAVE A NICE DAY!!

                              


091009

Factum est illud, fieri infectum non potest.



Enadst smtara mäsnknior kan lsäa dteta.

Olny srmat poelpe can raed tihs.
 
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on !!


091008

  • VOLVON ska ut på Blocket ikväll, mamma knäppte bilder igår men dom förvan från kameran. så hon ska komma och knäppa nya idag, och så får vi göra ett nytt försök.
  • ja även MINA BILDER TACK!!
  • Mitträcken
  • Nissan Sunny ska köras bort ikväll , släpvagn måste fixas
  • Redovisningen är över, fett skönt, gick bra tillslut, skitnervös var jag , men de gick ju bra som sagt!
  • Bipolär , ganska intressant, men vi står och trampar på samma ställe, men nja lite framåt går de ju
  • sverigeresan inställd pga. ödet säger oss att inte åka. ÖDET MALIN ÖDET!!
  • men det blir skellefteå v.44 som det ser ut nu. hoppas det är snö så man får köra jävulen med skotran
  • 14.00 på lördag
  • SANDRA OCH PETER hoppas ni får det toppen in PARIS!
  • ikväll, städa, köra bort bil, ta det lugnt!
  • + sex and the city!    


091003

Plugga, plugga ja dagens ord är PLUGGA. har suttit sen kl 15.00 tiden, så nu är jag fett less, så nu har jag gett upp för idag. men nu ska det bara renskrivas och ändra lite, sen är det klart för redovisningen på tisdag, SKÖNT! 
får se om man klarar att stå upp på tisdag under redovisningen, eller om man ska svimma, eller kanske tillochmed få blackout! nej hoppas på det bästa. som sagt jag har suttit i 5 timmar nu , ganska stolt över mig själv. haha jag kan ju jag med, bara jag vill, helt otroligt sjukt bra. 
och om 20 dagar bär det av , skönt att komma ifrån denna "stad" och alla människor och ja i princip allt. så jag hoppas att jag har fått gjort the big FRHR. så man slipper tänka på det, fan man glömmer ju saker, minnes brist.se . eller så förtränger man saker. men men änsålänge är allt klart, solklart , helt solklart! ja vad ska man säga, det ordnar sig, allt ordnar sig. du är patetisk, ni är patetiska, vilken jäkla tur att ingen är perfekt då. och vilken jäkla tur att jag kan klaga bäst vad jag vill. och en sak till rock on yah all! 
i´m back too stay!! BRING IT BIATCH!!!
                             
hahaaaaaaa, snygg bild mamma!!
ja som sagt mamma och anders på bilden.
nu ska jag skriva utt papprena, sen ska jag dricka lite kaffe med mamma, och sen ska jag bege mig hemåt, dra en kam igenom huvudet och dra till malin, får se vad som händer sen.
hörde att de var bilträff på birsta får se om man orkar dra dit, 
jag och malin skulle se en film, men som hatar kvinnor eller vad den hette, a dom säger att den e bra iallafall, det återstår väl att se om inte annat.
have a nice evening, and you can :::::::::: OFF!!! 
you´re special! ;)

091002

Tre skeden i livet
Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd


sitter på skolan, har lunch, lektion 12.30 , slutar 13.30, då blir det hem och lägga sig och vila, så man blir frisk någon gång, känner mig bättre , men huvudet känns fortfarande tungt.
hatar förkylningar, jaja tror att jag har öroninflamation, men det är kanske noja?
ikväll blir det att umgås med olle, får se vad som händer.

livet går vidare, rock on!
allt handlar faktiskt inte om dig.
HELL YEAH!

Malin har en leksaksbil BTW, har du inte sett insidan, så kan du inte förstå vad jag menar.





RSS 2.0