4/1-10

Nytt år och nya möjligheter.
nya chanser, och kanske nya ......

det nya året börjades med en fin fylla på fredag.
lördagen vart lugnt Bunch åkte hem, söndagen var jag med sandra och olivia vi spelade cluedo, och på kvällen vart det bio med affe.
och idag har jag varit på arbetsförmedlingen, sen drog jag hem till sandra, vi drog in till birsta och kolla runt, och för engångs skull var man inte in i birsta city , helt amazing.
sen åkte vi hem till sandra, och när peter kom hem, då åkte vi in till birsta igen, och efter de bar det iväg mot timrå, och efter de sörberge och käkade.
sen hem till sandra och peter igen, och sen åkte jag och sandra till tallnäs till johanna, jag snackade lite med jonas, och försökte komma underfun med hur johanna ska göra med alla djur. men allt ordnar sig som sagt..
efter de så åkte vi hem till sandra igen, snacka lite med henne och peter. sen begav jag mig hemåt, så har kollat på paradise hotel, fyy faan vilka blåsta jävlar alltså, jag fattar ej :O
blir datorn nu ett tag och sen sova.
imorgon blir det komun huset, och efter det blir det att följa med affe till deras stuga och kolla läget, och kanske utgång med brudarna.

så drar man ju till huvudstaden på Torsdag.



RSS 2.0