091124


091110

Six billion people in the world.
Six billion souls.
And sometimes, all you need is one.

Idag har jag bara pluggat, sen vart det birsta med lillasyster, gick runt , runt, runt och bara kollade, sen käkade vi och sen bagav vi oss.
sen åkte jag till Sandra en sväng.
och nu sitter jag hos malin , vi har sett DHW, nu kollar vi massa konstigt på YouTube.
HAHA kollar gamla barnpogram och sånt, väcker minnen kan jag lova!
och nu ska vi ut på äventyr.
men Have a nice evening everyone.
Kiss & Rock On!

/ Mikaela MIKKAH Frohm

091109

Tack Tommy L, för i onsdags :D


Då är det 10 Dagar tills man blir 21, inte för att det är någon speciell ålder, men ändå, paket är ju alltid kul att få.


Man ska inte sitta i glashus och kasta sten, brukar kunna slå tillbaka hårt då. Men som sagt, Skratta bäst som skrattar sist. Och denna gång var det jag.


Helgen var toppen, och även fast det inte var full fart så var den toppen.
I fredags var vi på förfest hos Zillah, sen drog vi ner på krogen, jävla tur att man var nyckter säger jag bara.
sen drog vi och käkade, det vart en tidig kväll, vi var in på kåren en sväng också.
I Lördags var jag och malin på äventyr, Malin fick en ny bil, så vi kopplade in ljudet i den, och sen så gled vi runt på fraktarna, pratade med folk som jag inte pratat med på ett bra tag, men det var väldigt trevligt måste jag säga. och igår (söndag) så bytta jag till vinterdäck , så nu kan man köra fort igen, hum, ja eller lagligt iallafall.

Efter skolan ska jag åka till pappas jobb och fixa en sak på bilen, och sen får man se vad som händer.
Och det här med att sluta röka gick inte så fruktansvärt bra kan jag ju säga på engång.
Nenu ska jag snart gå ner till min lärare har möte med henne kl 2 .
Sen bär det av hemmåt.

Have a nice day





091105

Idag har jag och mammah Pierca oss, mamma tog hål i näsan och jag tog hål i överläppen, bokade tid häromdagen, och idag 16.30 fick vi tid. så nu vill jag göra ännufler, men så jävla jobbigt, massa munskölj och jävla grejs man ska kleta runt hålet, omg, inom en vecka har jag lesnat på det, och dagens fakta är att jag har inte RÖKT sen 16.00 typ, och jag är fett röksugen, men han sa att jag helst inte skulle röka på 2 dagar och sen skulle jag skära ner på rökandet tills det hade läkt, men jag kommer krypa ur skinnet om jag ska vara ärlig, får väl se hur det går med rökningen, fett less.
sitter hemma hos malin nu, vi sitter vid varsin dator, lär väl sitta såhär resten av kvällen/NATTEN!!
ingen skola för mig imorgon heller, jobbar hemma iställe, nu diskuterar vi vad vi kanske ska se för film sen, om de blir film. får se hur det blir.








SEE YAH ALL!
SUCKERS!
HAHA ÄVEN ATT IDIOTEN ÄR SJUKT JÄVLA EFTER, JAG FATTAR INTE, TUR MAN SLIPPER SKITEN!






091103

BTW; 16 dagar kvar.
idag har jag och olivi sprungit på stan.
nu ska jag och erik åka och hämta min bil
:D:D:D

091102

Det har hänt en del sedan man skrev sist.

Sandras Maskerad/födelsedags , ja det var en bra kväll, men som vanligt när det är fest, så händer det ju alltid något, men det får man ha överseende med, för med alkohol i kroppen, släpper alla hämningar, och så är det, Jag vann även Pris, i en tävling sandra hade, jag vann en skraplott, och jag vann faktiskt en 20, helt sjukt bra, men jag tappade bort skraplotten ;O peter var snäll och skjutsa hem mig, fast innan han skjutsa hem mig, fick han skjutsa olle till stan, och jag följde med henne in på krogen i typ 10 minuter. sen så bar det av hem, fick typ sova 4 timmar, eftersom jag skulle ta bussen kl. 10 till skellefteå på lördagen.
bussresan gick väldigt bra måste jag säga, trodde jag skulle må dåligt, men det gick ju bra som tur var, vid 16 var jag i skellefteå då hämtade jesper mig där, sen skjutsade han mig till mormor och morfar.
undertiden som man varit hos mormor och morfar så har jag mest tagit det lugnt, kört 4hjuling, sjort snöbollar, HAHA óch kollat på fåglar ;)  nej då, men umgicks väl mest med jesper, träffade hans kompisar och typ åkt bil, och en sak, dieselbilar funkar på att annat sätt jämfört mot bensinbilar, ville bara skriva det!
nej men det var väldigt trevligt hos mormor och morfar.
kom hem kl 20 i fredags, malin hämtade mig på busshållsplatsen, drog hem till mig och typ gjorde oss i ordning, sen åkte vi och köpte man och sen åkte vi till mr .. och käkade där, sen drog jag malin och mr.. in till stan och åkte runt runt, runt, kollade på folk, pratade med folk, och irriterade sig på folk, vid halv fem på morgonen var jag och malin hemma hos mig, vi somnade ganska fort.
vid halvtolv åkte malin ifrån mig, hon skulle jobba. mamma kom med hundarna till mig vid 12 och sen vid 13 gick jag och sarah upp till hundbruksklubben där , sarah´s hund och mina så skitgrisar fick springa av sig.
när malin hade jobbat klart så åkte hon och jag ut till njurunda och hämtade hennes mamma , hon skulle på ladys night. på kvällen så gick jag , malin, niklas , olivia och mr.. ut och käkade på bite line, tacobuffé , ja det var väl gott, men man blir ju så jälka mätt. men men, det var trevligt, jag och olivia satt och sjuka oss som vanligt, när vi hade käkat , och alla var mätta och belåtna så skjutsade malin hem mig , sen kom affe till mig , och sen åkte jag och affe ut till mamma, vi kollade på lite film sen åkte han hem, och sen koom syster hem, så vi kollade lite tv, sen somnade vi.  igår så tog jag och syster bussen ut till söråker, köpte massa onödigt, och sen tog vi bussen hem igen, kollade på film och halvsov, men kom mamma och anders hem, vi åt, sen skjutsa anders hem mig, väl hemma kollade jag på ensam mamma söker .. och sen somnade jag ganska snabbt! 
Jusst nu sitter jag på skolan, och tråkar, har allt arbete hemma, dum som jag är så glömde jag ju det..
men men så kan det vara, sluta klockan tre, så då ska man ta bussen hem, malin och jag ska käka något, olivia kanske skulle komma ut till timrå, hoppas mamma har fått pappret på bilen så jag kan hämta den någon dag i veckan, nu har jag varit utan bil alldeles för länge känner jag, känns som en evighet.  nej nu ska jag gå ut och ta en rök, och sen lalla runt tills bussen går.
HAVE A NICE DAY!

BTW ; 17 dagar kvar tills man blir 21.


RSS 2.0